ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

16 Haziran 2015 Salı

İMRAN ABBAS VE ERSİN FAİKZADE DOSTLUGU

İki Dost ,sıcak,samimi Dünya Sanatçısı, İstanbul'da bir araya geldiler.
        Pakistan ve Türkiye'nin dostluğu bir başkadır  ,her iki ülke insanları da birbirlerini çok severken,kardeşlik ilişkileri tarihleri boyunca sürmüştür.
 
Pakistan See tv'nin Show programı için İstanbul'a gelen İmran Abbas ,İstanbul Boğazının muhteşem ambiyansında program çekimlerini gerçekleştirdiler.
 
        Biri Asya'nın en büyük film sektöründe baş rollerde oynayan ünlü aktörü İmran Abbas,rol aldığı filmler gişe rekorları kırarken ,yakışıklılığı ve sesinin güzelliği ile milyonları etkiliyor.
 
           Diğeri ise bizlerin evladı,Türkiye'nin Elmas Çocuğu olarak dünyada tanınan,Güçlü sesi,enerjik konserleri ve en önemlisi  insanlık projeleri ile 5 kıtada adından söz ettiren Ersin Faikzade.
   Pakistan'ta başlayan dostlukları yıllar içerisinde daha da güçlenmiş ,başarıları ile övgü ile birbirinden bahseden iki yakışıklı genç adam.
   Sanatçı dostlugunu da bizlere gösteriyorlar.
 
            Pakistan'ın Lahor kentinde 1982 yılında doğan İmran Abbas Naqvi, oynadığı dizi film ve filmlerle ülkesi, Hindistan ve Ortadoğu ülkelerinde popüler oldu. Oyuncunun son oynadığı film "Abdullah: The Final Witness"in premieri Cannes Film Festivalinde yapıldı.
--    
               Ersin  Faikzade ' 1982 yılında İzmir'de dünyaya gelmiş,annesinin Ms hastalığı sonucu yatalak kalışı ve hastalığı ile mücadelesi onu,  din ,dil,ırk ayır etmeksizin kendi başına bir insanlık yolculuğuna sürüklüyor ,projelerinde  ,sesinin büyüleyici tınısında hep insanlığı ön plana çıkarıyor. Dünyada pek çok ödül ve saygın bir kimlik kazanan Ersin Faikzade, dünyaca ünlü sanatçılar ile düetler de yapıyor. En son İran'ın en büyük sanatçısı Sattar ile yaptığı düet çok beğenilmişti. Özelikle Latin Amerikada sevilen sanatçı sesi ile sevgiyi birleştiriyor.
 
            İki Dost ülkenin ,dünyaca ünlü sanatçıları İmran Abbas ve Ersin Faikzade 'de Urdu ve Türkçe bir şarkıya düet yapma hayalleri olduğunu dile getirdiler.
 
   Ayrıca Mimar olan İmran Abbas,Türkiye'nin mimarisine duyduğu hayranlığı her fırsatta dile getiriyor, doğu ve batı sentezi olan Türkiye ,tarihsel zenginligi ve modernligi ile Asya ve Avrupa arasında parlayan bir yıldız gibi.
   
İmran Abbas ,Yeniden Hayranı olduğu İstanbul'a gelmek istedigini dile getirdi.
                     Pakistan ve Türkiye dostlugu diplomatik olarak çok güclü ve ayrıca sanatsal olarak da daha fazla projelerle güclenmelidir ,Biz sanatçılara bu görev düşüyor dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder