ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

11 Aralık 2012 Salı

ERSIN FAIKZADE'DEN GÜLDEN KARABÖCEK'E BÜYÜK JEST


Dünyaca ünlü ses sanatcısı ve İnsan hakları örgütünün tek Türk Diplomatik sanatcısı ünvanlı Ersin Faikzade,Yıllar sonra sahneye cıkan Gülden Karabocek'i yalnız bırakmadı.
  Topkapı Eresin Hotel bünyesindeki Marka İstanbul 'da sahne alan Gülden Karaböcek'i sahnesinde onure etti.Gülden Karabocek'in de cok mutlu oldugu gözlerden kacmadı.

 Büyük Edebiyatcı sair Ahmet Selcuk İlkan 'ın muhtesem siirleri ile baslayan gecede Ahmet Selcuk İlkan 'ın dillere mars olmus bestelenmis sarkıları tüm dinleyiciler tarafından hep bir agızdan seslendirildi.Ahmet Selcuk İlkan a olan sevgi seli görülmeye degerdi.Büyük Sairin Muhtesem bir sunum ile sahneye davet ettigi Ersin Faikzade icin ''Ülkeler 20-30 senede büyük sesler sanatcılar yetistirir ve onu tanıdıgım ve yüregimden sevdigim icin cok mutluyum'' dedi. Ersin Faikzade büyük alkıslar ile sahneye cıktı ve Ahmet Selcuk İlkan bestelerinden bir demet izleyicilere sundu.
Konukların ayakta alkısladıgı güclü ses Faikzade daha sonra Yıllar sonra sahneye cıkan Gülden Karabocek icin bir konusma yaparak ona hayranlıgını dile getirdi ve Gülden Karabocek te cok onur duydugunu muhtesem bir sesi tanımanın güzelligini yasadıgını söyledi.Ersin Faikzade '' Gülden Karaböcek gibi yıllarca liste bası olmus sarkıların, güzide sesin degerini bilmeliyiz nice sanatcılarımız yasarken efsane olmuslardır Gülden hanımda onlardan biridir'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder