ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

22 Kasım 2015 Pazar

O ARTIK İNSANLIĞIN ELMAS ÇOCUĞU

O ARTIK İNSANLIĞIN ELMAS ÇOCUĞU  '' ERSİN FAİKZADE''
 Birleşmiş Milletler'den Dünya Barış Elçisi Ersin Faikzade'ye büyük onur... Tam 1 ay boyunca resmi sitelerinde ''Ersin Faikzade'yi Dünyaya tanıtma" kararı alındı. Resmi Ana sayfasında bir de tanıtım videosu konularak "Hiç kimse onun yaptığını sessizce tüm dünyada tek başına yapmadı" denildi. Ayrıca Bir düzeltme de yapılarak artık Türkiye'nin Elmas Çocuğu olarak değil, İnsanlığın Elmas Çocuğu olarak anılacaktır denildi.  
Türkiye'den tüm dünyaya tek başına bir sevgi ordusu olarak Asya'dan Latin Amerika'ya kıtalararası büyük başarıları,insanlık projeleri,sevgi temalı konserleri ile insanlara umut veren Faikzade ,Dünya çapında onursal isimler ve ödüller ile karşılanmaktadır.  Özellikle Latin Amerika ona 'Sevginin Sesi'' , Orta Dogu ve Pakistan'da Müziğin Sultanı olarak seslenmektedir.
    2009'da İyi Niyet Elçisi akabinde 2011 ve 2013 'de Diplomatik Barış Elçisi ilan edilen Faikzade,durmadan sevgi için yolculuklar yaparak insanların kalplerine nüfuz etmiştir.
      2013 ve 2014 yıllarında Dünya çapındaki Waldenburg Kolejleri ve Birleşmiş Milletler İnsan Hakları komisyonunda 'DÜNYAYA İLHAM VEREN KİŞİLER LİSTESİNE '' alınmıştır.
Resmi Davetli oldugu  İspanya ve İtalya'dan Aralık ayında Büyük İnsanlık ödülünü almaya gidecektir.
        
Resmi Web sitesini ziyaret edebilir ve Dünyanın pek çok kıtasında tek başına çıktığı insanlık ve umut yolculuğu ile kitleleri etkileyen Barış Elçisinin Türkiye'yi onurlandıran pek çok çalışmasını okuyabilirsiniz.
http://www.ua-ihrc.org/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder