ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

21 Mayıs 2013 Salı

DUNYA'YA İLHAM VEREN KİSİLER ANKETİNDE ''ERSIN FAIKZADE''


Tek kisilik bir sevgi ordusu gibi yola cıkan kücük bir cocugun bugüne gelmis hikayesi onunki.
Henüz annesinin hastalıgı ile baslayan cocukluk yasları onda actıgı derin izleri icindeki kosulsuz sevgisi ile insanlara veren,yardımlasmayı kendisine misyon edinen ve yıllar icerisinde sanatını yine bu sekilde insanlarla paylasan Ersin Faikzade,bugune kadar yüzlerce projede yer almıs ,ödüller ile sereflendirilmis, pek cok lakap ile dünyada anılır olmustur.
         Kendisini insan sevgisine ve sanata adayan sanatcı yapmıs oldugu pek cok insani proje ile de Dünya İyi Niyet Elcisi ünvanına sahip olmustur,pek cok ülkede saygın bir diplomatik sanatcı olarak anılan Ersin Faikzade'nin en cok bilinen lakabı ile Türklerin Elmas Cocugu olarak tanınmasıdır.
        İngiltere deki   Waldenburg uluslararası Koleji Dünyaya İlham olan kisiler listesinde Ersin Faikzade'yide ankete aldılar. Ayrıca Ersin Faikzade Sakıp Sabancı Müzesindeki törenle 12.Rotabest 2013 Türkiye Barıs İnsani secildi.

Oylamaya katılmak icin siteye girip PEACE AND HUMAN RIGHTS kısmında Ersin Faikzade kısmını isaretleyip en alttaki kutucugu doldurarak ankette yer alabilir destek olabilirsiniz.

Waldenburg Koleji resmi sitesi:
http://www.waldenburginternationalcollege.org.uk/AllSurvey.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder