ELMAS SANATCI

ELMAS SANATCI

15 Ocak 2012 Pazar

ERSIN FAIKZADE ,ORTA DOGUNUN KALBINI FETHETTI

Türkiye nin Dünya ca ünlü Ses Sanatcısı ve İyi Niyet Elcisi Ersin Faikzade ,İran' ın efsane ismi SATTAR ile düeti Simin Bari'nin muhtesem basarısı sonrası İran lılarında kalbini fethetti.
            Bir cok İran muzik kanalı ve Amerika dan yayın yapan Müzik istasyonları Ersin Faikzade ve Sattar ın,Orta Dogu Barısı icin yaptıkları Türkce & Farsca Düeti yayımlıyor.
Los Angeles ve Londra   Top 20 listesinde yer alan düetin Video Klibini Amir Tahrian cekmekte ,Cekimler İzmir ,Londra ve Los Angeles te yapılmakta.
                 İran'ın genc nesli icin simdiden bir idol kabul edilen Ersin Faikzade'nin farsca okudugu kısımlar cok begenildi.Ersin Faikzade ,Dünyaca ünlü bir insan hakları elcisi ve Dünya nın pek cok yerinde saygı ve sevgi duyulan yegane sanatcılardandır.40.sanat albumunu yapan Orta Dogunun en büyük Sesi SATTAR,Ersin Faikzade ile calısmanın cok büyük onur oldugunu dile getirdi.
    



    ''   Ersin Faikzade، خواننده مشهور ترکیه در ایران عاشق امروزه است.
   Faikzade Ersin و دونفری ستار یکی از فهرست موسیقی است.  '''
Ersin Faikzade milyonlarca SATTAR hayranının da gözdesi bugunlerde.








MUHTESEM KLIBIN REKLAMI


Kanada British Universitesinde görevli ögretim görevlisi Dr.Kaveh Farrokh  Ersin Faikzade ve Sattar 'ın  muhtesem düeti icin İran ve Türkiye arasındaki binlerce yıllık kültürel akrabalıgı tekrardan canlandırdı dedi ve bir makale kalame aldı.  Orta Dogunun bu iki önemli sanatcısı insani calısmaları ile de göz dolduruyorlar.
http://www.kavehfarrokh.com/news/simin-bari-and-the-waalm-initiative-for-turkish-iranian-dialogue/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder